måndag 13 december 2010

Vecka 50: Måndag - BJJ

1.5h BJJ med Åke utan några konstigheter. Tror jag måste fila lite på avslut och "aggression" inför EOBJJ i slutet på januari efter att mest ha lallat runt och lekt i några månader.

3 kommentarer:

  1. Kul att du ska köra EM, om du är i Uppsala över jul ställer jag gärna upp på extra sparringträningar eller vad du behöver.

    Ett bra sätt att träna inför tävlingar tror jag är att:
    Inte köra lugnt mot sådana som är sämre utan försöka låsa ut dem så många gånger som möjligt på en rond alternativt försöka stressa fram ett visst avslut.
    Se till att de som man kör relativt jämnt med börjar i en dominant position ex mount, triangel eller nåt.
    Och mot de som är bättre försöker man att applicera sitt eget spel eller gameplan och komma till sina starka positioner.

    SvaraRadera
  2. Jag kör gärna lite extra sparringpass med dig, är hemma till den 23:e och åter den 2:a. Lunchträning passar mig bra t ex.

    Jag är nog inne på samma linje som du med inför tävlingsträning, egentligen att växla från att träna på sina svagheter/mjukrulla med nybörjare till att gå på offensivt på avslut.

    SvaraRadera
  3. Låter bra, jag har bara undervisning hela tors o fre denna vecka sedan har jag inget schemalagt förrän i mitten på januari.

    SvaraRadera